Totem Over Nederlandstalige fantasy

Shortlist Harland romanprijs

De eerste publieke uiting van een Harland-jury is een feit: de shortlist voor de romanprijs. Deze vijf boeken maken kans op de prijs:

De stad van de alchemist
Natalie Koch
Mijn recensie
Hebban
En ik herinner me Titus Broederland
Auke Hulst
Hebban
Seance
Kevin Valgaeren
Hebban
Vanbinnen en vanbuiten
Corina Onderstijn
Hebban
Vind ik leuk
Lena Miller
Hebban

Tot nu toe heb ik alleen de roman van Natalie Koch gelezen, maar ik ga mijn best doen voor de Harland Award uitreiking dat lijstje uit te breiden. Ik had in elk geval De stad van de alchemist getipt als kanshebber en het doet me goed te zien dat het boek op de shortlist staat.

Ik ben trouwens nog altijd op zoek naar mensen die me willen helpen met het analyseren van alle ingezonden titels.

Veel succes gewenst aan de shortlisters.