Totem Over Nederlandstalige fantasy

Fantastels 2016 uitslag

Afgelopen zondag werd de uitslag van Fantastels 2016 bekend gemaakt. Fantastels is wat dat betreft altijd lekker snel: de deadline in oktober en in april daar al de vruchten van plukken. Mijn complimenten aan de organisatie en jury die er elk jaar voor zorgen dat er een mooie wedstrijd is om je energie en inspiratie in kwijt te kunnen.

De top 4 die uit de bus rolde, is als volgt:

  1. Geuren - Renske Gommer
  2. Algorhythm’n’Blues - Jack Schlimazlnik
  3. Lambrecht en de armahoorn - JP Kapteyn
  4. Game over - Tom Kruijsen

Ja, dat is inderdaad mijn naam die daar op de vierde plaats staat. En daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Ik ben vooral benieuwd wat de jury over het verhaal (en de andere deelnemende verhalen) te zeggen heeft. En als ik dat in me heb opgenomen wil ik het verhaal beschikbaar maken, wellicht via deze site. Dus houd Totem in de gaten de komende tijd.